Nov 21, 2010, 10:51 PM

Кръговрат 

  Poetry
901 0 8

Погреби си сърцето - непотребното,

щом няма да го даваш ти на никоя!

Че моето разболя се, бедното,

от премного чакане и обещания!

Горчи ми въздишки да преглъщам

и да крия болката в очите си.

И никога да не мога да си връщам

нещата загубени! И мечтите си!

Погреби го! Не давай надежди

на слабото в мен малко момиче!

Не подозира то, че го подвеждаш

и няма (със сигурност) да го обичаш!

Нека го няма сред живите (то почти и не диша)!

А само измъчва с присъствие! Само убива!

И ме кара с кървави устни да пиша

черни спомени (а това не ми отива)!


Направи го! В този сив, скучен ден!

... Друга си бе затворила сърцето за теб

и ти го затваряш сега за мен...!

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??