10.09.2007 г., 9:45 ч.

кръговрат 

  Поезия
404 0 4
Тишина и после музика,
забързан ритъм,
след това смирен преклон,
сменя се светлината с мрак,
днес вървиш с усмивка,
утре сълзите са твоя дом,
забързан кръговрат...
Улавяш миг, а изпускаш вечност,
прегръщаш днес приятел, а утре двама отпращаш,
събуждаш се за нов живот, 
а след миг вече се готвиш да отпътуваш.

© Мери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??