16.04.2008 г., 21:11 ч.

кръговрат 

  Поезия » Друга
503 0 0
Животи винаги ще се повтарят,
а ние винаги ще сме си същите
и само времето ще разговаря
със "нашите" съдби намръщени,
обрулени от ветровете.
Защото, който сее вятър -
буря жъне,
а  ние сме засяли цели ниви,
без да помислим за отминалите бъдещи...

© Ониксче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??