2.04.2012 г., 10:56 ч.

Кръстопът 

  Поезия » Друга
464 0 1

Намирам се на странен кръстопът,

кръстопът с посоки разнородни.

Да не взема да поема аз по грешен път

към страданията мои първородни.

 

Изборът мой важен се оказва,

дали ще поема аз по пътя верен.

Съдбата ме страшно, безмилостно наказва,

че съм поел по пътя грешен.

 

Трябва да се върна аз назад,

трябва да се върна и да оправя всичко.

Че в живота ми настанал е пожар,

който ми остави едно голямо нищо.

 

Пътят тежък, труден се оказа наобратно,

ще намеря сили някак аз да продължа.

Но трябва да почина аз за кратко,

с надежда си оставам скоро аз да наближа.

© Никола Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??