5.07.2016 г., 15:49 ч.

Кръстопът 

  Поезия » Философска
336 0 0

Лятото сякаш мина за миг
и ето - аз пак стягам се за новия подвиг.
Но защо тъй принуди ме наш'та държава
да бягам в чужбина, щом есента се задава?

 

И ето, аз пак сънувам странни неща
и съновник за тълкувания чета.
Апартамент купувам, после и къща,
що значи това? - ядосано се мръщя .


Оказва се, значи, че съм на кръстопът,
но кой ли е верният път?

© Тизан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??