Лятото сякаш мина за миг
и ето - аз пак стягам се за новия подвиг.
Но защо тъй принуди ме наш'та държава
да бягам в чужбина, щом есента се задава?
И ето, аз пак сънувам странни неща
и съновник за тълкувания чета.
Апартамент купувам, после и къща,
що значи това? - ядосано се мръщя .
Оказва се, значи, че съм на кръстопът,
но кой ли е верният път?
© Тизан All rights reserved.