23.02.2024 г., 7:35 ч.

Кръстопътища 

  Поезия
197 1 0

Кръстопътищата могат да са светли!

Светли като първи пролетни лъчи.

Периодите на избори са цветни -

досущ художнически маслени бои.

 

Вървим по хиляди кръстосани пътеки 

и живеем в свят на сбъдващи се чудеса.

Всеки ден ни е подарък. Всеки!

Подарък от Създателя за земните деца.

 

Колекционирам спомени от моя кръстопът.

И спонтанни радости обичам да събирам -

като уличен бездомник в райски кът

безмерно благодарен за това, което има.

© Stillaghxul Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??