Кръстопътищата могат да са светли!
Светли като първи пролетни лъчи.
Периодите на избори са цветни -
досущ художнически маслени бои.
Вървим по хиляди кръстосани пътеки
и живеем в свят на сбъдващи се чудеса.
Всеки ден ни е подарък. Всеки!
Подарък от Създателя за земните деца.
Колекционирам спомени от моя кръстопът.
И спонтанни радости обичам да събирам -
като уличен бездомник в райски кът
безмерно благодарен за това, което има.
© Stillaghxul All rights reserved.