19.11.2011 г., 22:07 ч.

Куче и котка... 

  Поезия
591 0 11

Животът - гладно и хапливо куче
напада в гръб красивите илюзии,
а истините под лъжи заравя
и бяга все по-силно и по-бързо...

Съдбата - неопитомена черна котка
играе си с кълбото на мечтите ,
търкаля го по чергата на спомена,
а после бавно го разплита...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??