Nov 19, 2011, 10:07 PM

Куче и котка... 

  Poetry
585 0 11

Животът - гладно и хапливо куче
напада в гръб красивите илюзии,
а истините под лъжи заравя
и бяга все по-силно и по-бързо...

Съдбата - неопитомена черна котка
играе си с кълбото на мечтите ,
търкаля го по чергата на спомена,
а после бавно го разплита...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??