27.05.2007 г., 21:34 ч.

Кучешко сърце 

  Поезия
561 0 4
Като вярно куче пред вратата ти
отново с дъх калта измивам.
И зъзна, понастинала от дъждовете
и от любовта ти - тази бяла зима.

Лягам на постелката изтъркана,
леко проскимтява ми сърцето.
А знам,че можех да си тръгна
и да избягам надалеко.

Но не пожелах - нали съм ти любимка?!
Нали с любов отглеждаш ме до днес?
Нали помогна ми да бъда силна,
макар и с рани в моето сърце.

Сега прощавам ти,Стопанино,
нестопанисал моето сърце.
И не си отивам, тук оставам
със свойто кучешко сърце.

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??