Животът ни е тежък, скучен,
а вие към народа нямате жал,
а ето го до вас едно куче,
поне не е направено от дявола, от кал.
А народа кучета го яли,
но не на улицата, а във властта,
откакто до НС сте се добрали -
погазихте на народа ни честта!
На това куче чужда е лъжата
и бедните хора не е грабило,
повече в него я има човещината,
с позор в историята не е останало!
© Георги Всички права запазени