Oct 21, 2022, 11:22 AM

Кучето пред парламента 

  Poetry » Civilian
1136 0 2

Животът ни е тежък, скучен,

а вие към народа нямате жал,

а ето го до вас едно куче,

поне не е направено от дявола, от кал.

 

А народа кучета го яли,

но не на улицата, а във властта,

откакто до НС сте се добрали -

погазихте на народа ни честта!

 

На това куче чужда е лъжата

и бедните хора не е грабило,

повече в него я има човещината,

с позор в историята не е останало!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??