Тя е кучката - приятел
с придобивки в тайни нощи,
докато мъжът ѝ златен
пие биричка на гости.
Тя е кучката. И идва
да прогони самотата.
После, като си отива,
ти отнася и душата.
Тя е кучката. Боли те...
Ту я има, ту я няма.
Тя е бяс. И наркотик е.
Най-проклетата ти рана.
Тя е кучката - такава
ти е интересна само.
Затова не се предаваш.
Стискаш зъби. Виеш нямо.
Тя е кучката. В леглото
къс по къс ще те съблича.
Ляга си до теб, защото
помияри не обича.
© Николай Спасов Всички права запазени
Толкова много казваш! Радвам се, че се върнах назад и попаднах на него! Много ми хареса, стискам ти ръката и си го слагам в любими!