20.12.2005 г., 20:22 ч.

"кукла" 

  Поезия
682 0 1

Кукла на конци съм.Със счупена усмивка и изкривени очи.
Не различавам фантазия от реалност и боли...
Ти се възползваш-умел кукловод си.
А аз не мога без твойте очи и е страшно това.
Подобно на свещ се топя в твойте ръце.
Все едно съм от глина и ме изваиваш по свой образ и модел.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??