Dec 20, 2005, 8:22 PM

"кукла" 

  Poetry
683 0 1

Кукла на конци съм.Със счупена усмивка и изкривени очи.
Не различавам фантазия от реалност и боли...
Ти се възползваш-умел кукловод си.
А аз не мога без твойте очи и е страшно това.
Подобно на свещ се топя в твойте ръце.
Все едно съм от глина и ме изваиваш по свой образ и модел.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??