24.04.2018 г., 17:50 ч.

Кукувицата 

  Поезия
263 0 0

Кукувицата

 

Самотна кукувица кука...

Това е всеки божи ден!

И тъмни сили предизвиква.

Съдбата вика и за мен!

 

Аз кукането ѝ пресмятам.

И бройките ѝ все броя!

Годините така пресмятам

в които имам до вървя

 

Аз в тия .приказки не вярвам,

но се поддавам, без да  ща,

езичничнека във мен повтарям,

кошмари търся за през нощта!

 

И с кукувиците чудати,

минавам и аз през света.

И със такива постолати,

не мога да се разделя!

 

31.05.2010 Драгойново

 

 

.

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??