25.04.2008 г., 11:50 ч.

Кули от пепел 

  Поезия » Любовна
590 0 2
Кули от пепел – парчета реалност
криле подарени, без срок на давност.
Мисли въздъхнати в шеметен транс
... и после отиде си в сивкав нюанс.

Ръката отпаднала тапата маха
бутилка надигам с вино-отрова,
устните докосва блажено-жестока
и чувам как казвам “без тебе не мога”.

В океан безумен със спомени давя се.
Океан от думи безстрастно поглъща ме.
Две от тях молещ към небето протягам
и после безмълвен на дъното лягам.

© Светослав Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??