Ще пусна в дълбоката тава солчица,
все пак е лично и въпрос на вкус.
И мащерка за сетивата гладни,
два-три дафинови листа – за битки
и покруса.
И толкоз. Чуждите рецепти са си чужди,
тъй както щипка веселба за друг е грях.
С очите ситостта ми ще се върне,
светът ще ми досипе чаша смях.
© Христина Комаревска Всички права запазени