Mar 24, 2021, 10:52 AM

Кулинарно 

  Poetry » Phylosophy
498 0 0

Ще пусна в дълбоката тава солчица,

все пак е лично и въпрос на вкус.

И мащерка за сетивата гладни,

два-три дафинови листа – за битки

и покруса.

И толкоз. Чуждите рецепти са си чужди,

тъй както щипка веселба за друг е грях.

С очите ситостта ми ще се върне,

светът ще ми досипе чаша смях.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??