4.06.2007 г., 9:29 ч.

Кумеца на Алиса 

  Поезия
728 0 4

Алиса, откровено ви казвам, ме слиса!
Първо ми каза, че се казва Алиса,
после ми писа, че е вече Актриса,
пък сега вика: Аз съм Кума лиса,
даже си имам, вика, Кумец

(ей, човече,
нали няма да ме изтриеш оттука!
знам, търпиш ме.
благодаря)

затуй, вика, такова...
Остави ги.
Дрън-дрън. Дарини деветини. :)

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??