7.12.2008 г., 15:16 ч.

Купища лъжи 

  Поезия » Любовна
639 0 6

Думи две се чуха в тъмнината.

''Обичам те'' дочух във този час.

''Обичам те, прости ми!''

говореше ми някой във аванс.

Открих, че има друга,

че беше твоя и горя,

открих, но не разбрах,

че след това ще боли,

дори да беше изрекъл

не една, а купища лъжи...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??