Dec 7, 2008, 3:16 PM

Купища лъжи 

  Poetry » Love
633 0 6

Думи две се чуха в тъмнината.

''Обичам те'' дочух във този час.

''Обичам те, прости ми!''

говореше ми някой във аванс.

Открих, че има друга,

че беше твоя и горя,

открих, но не разбрах,

че след това ще боли,

дори да беше изрекъл

не една, а купища лъжи...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??