17.07.2005 г., 0:04 ч.

Квартална драма 

  Поезия
1106 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години


На кушетка
със съседка
седнахме нощеска
От косите
До петите
Беше като фреска

Сготвих рано.
Ходих само
Сол да и поискам.
Тя с кафенце
във джезвенце..
па наля и “Плиска”

Аз посегнах
Тя полегна
Като във пиеска
Мръсни дънки
Прашки тънки
Паднаха без грешка.
….

Със устенца
Над коленца
Цунка ме нощеска
Трепна гушка
Аз изпъшках
Всичко се оплеска

Под поличка
Със ръчичка
Бърках аз нощеска
Първо иска
После писка
Що се хвали днеска?

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??