2.11.2012 г., 16:04 ч.

Ква̀зи 

  Поезия » Философска
1243 0 9

И съм някакъв... Ква̀зи - поѐтец,
за Мнозина, щом техен възторг,
съм Дочувал - когато във Нета,
си променям Картинката - фон!


Е какво пък - навярно са прави,
искам, с няколко прости Слова,
да крада, все от техните лаври?
Всъщност, бяха - на моя самар!

И си пиша, наместо да Дишам,
Ноемврийския хладен дъждец,
а кога се почувствам Излишен,
да забравям - че нямам Криле,

със които, безплътен да Литна,
над широкия, плашещ ме свят,
сътворил, от Любовите - битки
и превърнал сърцето, в Палач!

Ала май, че съм Луд - и не крия,
(та, дори се събличам пред Вас),
няма как - с Похотта да отмият,
този верен на детството Пласт!

И така... Ще ме срещате в Рими,
неподвластен на зима - Щурец,
който тихо се радва - че Имате
и Мечти... послед някой мой ред.



Приятели - от сърце Ви благодаря, че се отбивате тук - сред думите ми! За мен е огромно удоволствие да мога да споделям емоциите си, както и тези на моите герои със всички Вас!
Публикувам и тук, във Фейсбук - освен в Откровения:

© Ангел Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??