8.09.2009 г., 12:35 ч.

Къде 

  Поезия » Друга
403 0 1

*  *  *

Отразени мълчания,

глупави истини -

несъмнено лъжливи.

Презрени слънца ме изгарят

пожарено сиви.

 

Смъртта на живота -

Житейската смъртна присъда.

През зло побеждава доброто,

без миналото ще бъдем.

 

Без правила се понасят душите

през скверни и чисти неща.

Във нощи изгубих си дните.

Къде съм сега?

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??