6.03.2007 г., 16:42 ч.

Къде... 

  Поезия » Бели стихове
822 0 3
Къде отиваш, моя младост?
Къде забързано летиш?
До тука всичко беше радост
сега настъпват трудни дни.

Почакай, моля те! Поспри се!
Не отивай толкова далеч.
Часовника на времето ти спри си
и вдъхвай повече надежди.

Ще минават бързо дните,
ще минават радостни и тъжни,
но ще се поспреш ли ти
да спомниш младите години?

Ще ли ми спомниш за моите вопли,
моите думи, надежди, мечти,
които биваха тихи и топли,
изпълнени с много любов и беди?
............
Къде отиваш, моя младост?
Къде забързано летиш?
Поспри за миг, послушай само
как сърцето ми плаче и жали.
Поспри, поспри!!!
И вечно в мен бъди!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??