30.11.2013 г., 10:33 ч.  

Къде е обичта ни? 

  Поезия » Любовна
451 0 5

Колко много ми се иска
да съм малкото миньонче,
сгушено в прегръдка тиха,
стапящото се бонбонче!

Да съм пак онуй момиче
в токчета, чорапи с ръбче
и така да ме обичаш
вечерта на лунно сърпче.

Чувствата ни тъй красиви,
дето двамата мечтахме
да запазим след години, 
някъде се запиляха.

Как в настъпващата вечер
болката си да потуля?
Щом от мене си далече, 
съм самотна жълта дюля.

Нея есенният вятър
още в клоните люлее...
И се сливам със тълпата.
Обичта ни... Тя къде е?

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??