1.04.2007 г., 17:17 ч.

Къде ми бяха силите, къде?!... 

  Поезия » Друга
734 0 9


Къде ми бяха силите, къде?!…

С идеи пълен бях, ала не можех

да сложа думи две. А днес – ренде,
износено от зъби на велможи, -
похапвам сутрин кротичко фиде…
 

О, днес съм можещ. Нося всички рими,
душата ми е бременна от сласт,
но съхне вече страстното ù виме.
Аз ненавиждам всяка земна власт
и не запомням бледото ù име.


Ванилин Гавраилов 

© Ванилин Гавраилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??