20.01.2008 г., 14:16 ч.

Къде остана Тя?! 

  Поезия » Любовна
604 0 1
Пристан, бряг и светлина,
пред вас ще разголя моята душа,
крачка напред към бездънния океан,
попадам сред бурните вълни,
красиви, страстни и омайни
хиляди осъдени души,
ще целувам весели очи
и галя нежни коси
погълнат, обкръжен, задушен
от хиляди вълни
емоции, страст и лъжи,
бляскави лъчи...
Въздишате всички по моите очи,
но мислиш ли за мене ти?!
Красива е огледната луна,
търся си душа,
търся любовта...

© Веселин В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ммм харесва ми!Поздравления... търсиш ли.. рано или късно ще намериш ...
Предложения
: ??:??