16.11.2006 г., 22:53 ч.

Къде си? 

  Поезия
634 1 3
Изгубена душа се лута в безкрая. Отново сама, коя съм не зная! Водопад от сълзи се стича по лицето. Изгубени мечти, раняват ми сърцето. Да стигнеш до мене, това аз желаех. Вярвах силно в тебе, да сме двама мечтаех! Заспивам уморена, затварям пак очи. Няма те до мене. Къде ли си ти?

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??