23.09.2009 г., 0:03 ч.

Къде си? 

  Поезия » Любовна
524 0 1

 

 

 

 

Къде си?

 

И как да напишеш нещо мъдро,

когато си в световъртеж.

Градът е място, за жалост тъжно,

с малко любов и много брътвеж.

 

Чувствата са чувства,

чак когато не са.

Това, че ми липсваш,

нали не е игра?!

 

Не те усещам близка,

на повече от метър далеч.

Просто до себе си искам да те притисна,

и да спим надалеч.

 

Всеки поотделно

и пак заедно,

а тихите часове без теб,

тях - по дяволите!

 

 софия

22септември09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??