11.02.2010 г., 16:39 ч.

Къде си? 

  Поезия » Източни форми
652 0 3

Къде си?! Свиден...

 

От безкрая тук дойдох,

 

за да те видя.

 

 

Ще е обидно:

 

пак в безкрая да ида,

 

без да те видя...

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??