Feb 11, 2010, 4:39 PM

Къде си? 

  Poetry » East forms
654 0 3

Къде си?! Свиден...

 

От безкрая тук дойдох,

 

за да те видя.

 

 

Ще е обидно:

 

пак в безкрая да ида,

 

без да те видя...

© Цонка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??