19.03.2016 г., 18:03 ч.

Къде си 

  Поезия » Любовна
465 0 0

                                                                Къде си

 

Къде си, в непрогледна тъмнина?

Търся те и в светлината на деня.

Оглеждам се в забързания град,

в хората поглеждам за да те открия.

 

Нощем те очаквам в съня си,

туй чувство не мога да скрия.

Аз търся те през нощта и през деня,

а теб те няма, все не идваш!

 

Мисля за теб, липстваш ми Сега!

 

Тогава ще те имисля, ще те нарисувам,

с  усмивка през нощта сънувам.

Ти хубава си, с тъмна дълга, къдрава коса.

Очите ти са сини като езера.

С гърди големи,дълги хубави крака.

Лице красиво като на самодива.

 

Ти идваш и пристъпяш с лекота,

кимваш и присядаш плахо.

 

Усмихвам ти се и това те заразява,

усмивка връщаш и лицето ти се озарява.

 

Докосвам те с моята ръка.

Ти плахо трепваш ,но не се отръпваш.

Ще те открия и с теб ще срещнем Любовта!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??