Къде съм аз
Говоря с цялата вселена
и колко много искам да ме чуй!
Къде съм аз - прашинка лека,
а природата гигант велик.
Величие на природата велика,
човек се ражда и живей.
Колко често на себе си всичко казва,
колко болка и радост в сърцето си таи?
И нека няма място за омраза,
нека само обич да гори!
Безсмъртното желание на всеки
сам в стих го прочети!
Зная, че като молитва тиха
душата ти ще се възроди.
Възвишена, откровена, силна,
както бог ни я дари!
© Мария Всички права запазени