14.11.2007 г., 9:42 ч.

Където... 

  Поезия
1125 0 13
Искам тук да остана,
къдет шепнат ми капки дъждовни
какво е да преживееш промяна.
Където две очи съдбовни
изпиват душата,
за да покажат пътя към светлината.

Където мога да хвана вятъра в шепи,
да ме освободи той.
Където две сърца могат да бъдат слети,
за да намерят покой.

Където мога да ходя боса,
дори когато е зима.
Където болката тъмнокоса
е едва доловима.

Където причината да живея
са твойте зелени, необятни очи.
Където мога и сама да оцелея,
но с тебе се сбъдват всички мечти.

Където безсмъртна съм аз,
само когато обичам
и в свят от тюркоаз,
думи вълшебни изричам.

© Завинаги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??