26.06.2008 г., 8:50 ч.

Където и да е!... 

  Поезия » Любовна
682 0 15
     Където и да е!...

Такси: "Къде?"
Където и да е!...
Далече ме води... сред самотата...
щом иска ме... или не ще...
да бъда неин аз приятел!...

Върви извън града...
пътеки некосени, непреминати,
върви по нечия следа...
върви през сълзи неизстинали!...

Че тука искам да се скитам,
самотника да преоткрия,
от неговата нежност да опитам...
да бъда с него секс-фурия!...

Нетърсена от никого - оставам,
намерила покой сред тишината...
душата ми - вземи я - давам я,
на този, който иска непозната!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??