24.09.2012 г., 10:42 ч.

Където обеща да ме обичаш 

  Поезия » Любовна
546 0 0

- с цялата ми обич

  защото винаги ще бъдеш част от мен

 

качи ме на влака

настани ме във купе

за двама

и прати ме нанякъде

и нека те няма

а само мракът

на празното отсреща място

да е най-дълбоката и

най-отровната ми рана

махни се от мене

тръгни си

ампутирай от ума ми

всички свои слънчеви усмивки

спри и всяка моя клетка да разяждаш

и взривове

и ужаси

и хаос в спомените мои да пораждаш

нека да не ме боли от теб

и от тебе аз да не умирам

и нека твоят мирис всичко в мен

да не убива

ако пожелаеш ограби ме

вземи ми думите

и мислите

и въздуха

и всичко

и нека без тебе

най-сетне спокойно

да мога да дишам

а после

щом себе си от мен

напълно изтриеш

и всички наши погледи

някъде далече скриеш

 

настрой наново мисълта ми

 

и моля те

чакай ме там

където мене да обичаш

обеща ми

© Пламена Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??