27.12.2018 г., 19:30 ч.

Къдрава душа 

  Поезия
524 1 2

из непознати води

търся познато лице,

сякаш съм се разхвърлила

из всички тези домове...

ненужна,

невиждана,

нечувана съм.

и не търся,

просто се налага...

дай да продължа,

да покажа

по-добрата страна

на тази развалина!

не нарушавай 

тоя покой –

тук се установил – 

на непозната земя,

не бъди нежелан гост...

не бъди...

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??