12.09.2012 г., 9:50 ч.

Кълна се 

  Поезия » Любовна
758 0 2

Кълна се, теб те има вътре

в дланите ми и в кафето,

в звуците, преливащи от струни,

в бягащите знаци.

Прошепнат стон от филм си,

а пък аз - канелен дъх, нехайно позабравен,

спя със чувствата – прогонени просяци.

 

Но кълна се, теб те има вътре

и в очите на изгубено животно,

по стъклата нарисуван си, погледна ли навън.

Течеш по вените

и в бурите фучиш,

и силует в мъглите си, в студените.

 

Кълна се, има те във всичките сезони,

ето те и с непознатата кола.

Пропуснах ли в листата, дето есента отрони?

И в пясък на пресъхнала река.

Знаеш ли ме аз къде съм?

Обичаща по въздух, днес видя ли ме? 

Не си.

Няма нищо, аз кълна се,

вътре в мен те има - тук, отляво свит си.

 

© Безстрашна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова отдавна не влизам почти тук... Мислих да пиша на админите да изтрият всичко, но нека се съхраняват нещата. Благодаря ти... прегръдка...
  • Страшно е красиво и нежно,вдъхновяващо...прегръдки Деси
Предложения
: ??:??