Мечтая си за слънчеви пътеки
където все към извора ме водят
на знание, мъдрост и надежда,
че светът е тъй прекрасен...
Затова от всеки слънчев лъч
си вплитам в душата обич...
И нека вярата в доброто –
изпълнят сърцето ми с надежда...
И тъй е светла пътеката към извора,
където в търсене на смисъла – разбрах,
че този свят е създаден за нас...
Катя Джамова
30.03.2018г
© Катя Всички права запазени