ПРИНЦИПНО ПИТАНЕ КЪМ
НЕПОЗНАТИТЕ ОБОЖАТЕЛИ
Щом свърши този поетичен зор,
когато дойде време за амор,
щом настане звездо-лунна нощ
и тя набира страшно-страстна мощ,
ще ми пратиш ли тогава, мон амур,
отново страстно-младия си трубадур,
или пък с детския ти псевдоним
само сладко ще си спим... спим... спим...
А може би със твоята очарователна жена
ще си скубеме косите чак до сутринта?
© Юлияна Всички права запазени
Пътя свой го продължи...
дали със друг,или сама
дали с "Ездач"или пеша
пътя твой е...и те чака...
щастие не се предлага
за него,битка трябва,знай!
затова,не се мотай,
щастието потърси
в нечии добри очи,
че безумия се раждат Юлиана
сама заспиш ли под юргана!