1.07.2020 г., 10:59 ч.

Към новото щастие 

  Поезия » Любовна, Строги форми
559 1 5

КЪМ НОВОТО ЩАСТИЕ

 

Обичам те нежно през всяка минута,

пленен от небесните твои очи;

косите ти сякаш са лунни лъчи,

обкичени с огнено-звездни бижута.

 

Не можеш да бъдеш единствено моя,

понеже покварата в тебе шепти

и черни наивните бели мечти...

Ще скитам самотен през мрака в пороя…

 

Но зная – от мрака се ражда зората

и скоро пак всичко ще бъде добре.

От днеска забравям очите море,

в които се давех от скръб непозната.

 

От днеска забравям за твоите страсти

и бодро поемам към новото щастие!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??