15.04.2011 г., 15:08 ч.

Към теб 

  Поезия » Любовна
937 0 0

Аз искам да те гледам, мила,

да те погълна с моите очи.

Нали ми даваш нови сили

и страст във мен гори, пламти...

 

Не знам какво си ти - видение

или неясен образ в моите мисли.

Аз виждам в тебе приказно спасение,

и струйки от любов, и бисерни сълзи...

 

О, мила моя, тъй прекрасен сън,

явяващ се във моите тъмни нощи,

да те целуна нежно искам, ако ще да съм

аз вечно роб на чувствата сиротни...

© Кирил Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??