4.02.2008 г., 21:09 ч.

Към твоята врата 

  Поезия
611 0 4

Не се превърнах в чужда орис!

Не влязох в ничия съдба,

без портата й да отвори

с усмивка нейната душа!

Отивах си, когато трябва

и вземах целия си плам

с надеждата да го опазя

и целия да го отдам.

И Господ ми остави време

за път към твоята врата,

та щом почукам, да ме вземеш

със себе си към вечността.

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??