19.03.2018 г., 11:15 ч.

Към Учените 

  Поезия » Хумористична
545 0 0

И що - намерихте стар зъб...

Съдрахте се от викове-

"Пръв Българинът бил е !!!"

А ако утре друг намерят в Чили-

тогава що-

"Там гледал е ванилия???"

 

Горкият Пръв Човечец-

оставете го на мира...

Нека с Достойнство се разложат неговите кости!

Нека спокоен му лежи Вампира...

А вам - Историята белким да ви прости!!!

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??