И що - намерихте стар зъб...
Съдрахте се от викове-
"Пръв Българинът бил е !!!"
А ако утре друг намерят в Чили-
тогава що-
"Там гледал е ванилия???"
Горкият Пръв Човечец-
оставете го на мира...
Нека с Достойнство се разложат неговите кости!
Нека спокоен му лежи Вампира...
А вам - Историята белким да ви прости!!!
© Момчил Манов All rights reserved.