13.02.2010 г., 16:05 ч.

Към звездите 

  Поезия » Философска
533 0 2

Ръцете си протягам,

на пръсти се повдигам,

небето не достигам

с разкъсано сърце!

 

Отново после падам

и в ъгъла си сядам.

Във себе си се свивам

и болката си скривам!

 

Очите си повдигам.

Душата си издигам,

че грее в мен една надежда

и тя глава не свежда.

Ще стигна до звездите!

Ще милвам им лъчите!

 

 

© Милен Личков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??