4.10.2008 г., 16:51 ч.

Към звездните пътеки 

  Поезия » Философска
773 0 21
 

Потъват бавно във съня

очи самотни,изморени

и казват сбогом на деня

с ресници влажни и студени.

 

Изгасва огънят пламтял

години дълги и сурови,

на бури страшни издържал-

събирал жадно сили нови.

 

Отива си един живот,

дарил любов със пълни шепи,

душата литва с благослов

към звездните лъчи-пътеки.

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??